JORNADA GENERAL DE VAGA

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que el pròxim divendres dia 8 de març està convocada una jornada de vaga general (bé per tot el dia o bé parcial) del professorat, personal no docent i alumnat, durant la qual, els seus fills seran atesos adequadament a l’establir-se uns serveis mínims, des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

L’alumnat de 3r i 4t ha presentat i aprovat una proposta d'inassistència a classe en base a l’article 14 del decret 121/2010 (BOIB 187 del 23-12-2010), que afecta de la següent manera

  1. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no té dret a la inassistència a classe.
  2. L’alumnat de 3r i 4t sí tenen dret a la inassistència a classe, si bé, les famílies hauran de justificar la seva absència.

La direcció

 

 

JORNADA DE HUELGA GENERAL

Estimadas familias,

Os queremos informar que el próximo viernes día 8 de marzo está convocada una jornada de huelga  general (bien por todo el día o bien parcial) del profesorado, personal no docente y alumnado, durante la cual, sus hijos serán atendidos adecuadamente al establecerse unos servicios mínimos, desde la Dirección General de Planificación, Ordenación y Centros.

El alumnado de 3.º y 4.º ha presentado y aprobado una propuesta de inasistencia a clase en base al artículo 14 del decreto 121/2010 (BOIB 187 del 23-12-2010), que afecta de la siguiente manera:

  1. El alumnado de 1.º y 2.º de ESO no tiene derecho a la inasistencia a clase.
  2. El alumnado de 3.º y 4.º sí tienen derecho a la inasistencia a clase, si bien, las familias tendrán que justificar las faltas de asistencia.

La dirección

ENLLAÇOS  

 

  punt violeta 

PUNT VIOLETA 

 

   

 ASSETJAMENT

 

 

 CALENDARIS AULES

 

graduacion21

OFERTA FP A LES ILLES 

 

grups

SUGGERIMENTS

 

IES QUARTO DEL REI 2015

Copyright © 2019 IES QUARTÓ DEL REI. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.

ENTITATS

                            policia nacional          Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar