Coordinació TIC / Programa TAC

Imatge 3345502

Projecte TAC 2018/2019

El projecte TAC del nostre centre es va aprobar el curs 2017/2018 i s'ha introduït a 1r d'ESO el curs 2018/2019.

Bàsicament, aquest projecte consisteix en la utilització de Chromebooks i l'eliminació del llibre de text, introduint noves metodologies de caire més col·laboratiu amb les següents característiques:

  • Tècniques de treball en equip en àmbit multidisciplinari,
  • Tasques orientades a l'assoliment de les competències clau,
  • Aplicació de tècniques d'aprenentatge per projectes,
  • Utilització de recursos per realitzar la classe invertida "flipped classroom",
  • Realització de pràctiques en lloc d'exercicis repetitius de caire més memorístic.

Aquest ha estat un curs complicat per la novetat del maquinari Chromebook introduït i l'esforç requerit per part del professorat per adaptar la seua metodologia i l'elaboració de materials.

Durant el darrer trimestre, la nostra Comissió de Seguiment del Pla TAC, com a part de la Comissió Coordinació Pedagògica (CCP) i el nostre Claustre avaluaran els resultats del Projecte TAC, esbrinant els nostres punts forts i apuntalant les nostres febleses per tractar de millorar els resultats convivencials i acadèmics el curs proper.

Amb els resultats d'aquesta avaluació, i amb la incorporació de les mesures de millora continuada proposades, informarem degudament al nostre Consell Escolar i a la resta de la Comunitat Educativa del nou Pla TAC pel curs 2019/2020.

Un dels dubtes a aclarir el más aviat possible pel nostre Claustre serà si el curs que ve implantam el Projecte TAC només a 1r i 2n d'ESO o si afegim addicionalment el nostre 4t com suggereix la nostra Conselleria, el que avançaria la completa implantació del projecte a la totalitat dels nivells d'ESO i Batxillerat 2 anys.

 

ENLLAÇOS

 

Acer R751TN R751T wp 11  

COMPRA CHROMEBOOKS

INSTRUCCIONS

 

  punt violeta 

PUNT VIOLETA 

 

   

 ASSETJAMENT

 

 

 CALENDARIS AULES

 

graduacion21

OFERTA FP A LES ILLES 

 

grups

SUGGERIMENTS

 

IES QUARTO DEL REI 2015

Copyright © 2020 IES QUARTÓ DEL REI. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.

ENTITIES

Programa Operatiu d Ocupació Formació i Educació de lFSE 2014 2020 1                            national police          Institute for  Coexistence  and School Success